Oglas

Photo: printscreen YouTube

Tridesetdvogodišnja Lulu Jemimah , studiralući na Univerzitetu Oxford, gde se u potpunosti posvetila nauci, nije imala šansu da pronađe idealnog partnera.

Kada je osetila preveliki pritisak roditelja, ali i društva, da joj je vrime da se uda, odlučila je da napravi pravo venčanje . Poslala je pozivnice svojim prijateljima i rodbini , iznajmila venčanicu i stala pred oltar. Među mnogobrojnim gostima našli su se i međunarodni i lokalni novinari, filmski režiseri i preduzetnici.

A onda je Lulu održala govor i svima objasnila zašto pored sebe nema muža ni za svoj 32. rođendan.

,,Kroz život sam se vodila strašću i posvećena sam postizanju svojih ciljeva u želji da postanem akademik. Ali moja porodica me je stalno pitala kada planiram da se venčam, što je veoma važno u Ugandi, kao i kada ću da imam djecu i stvorim porodicu. Moj otac je napisao govor za vjenčanje kada sam napunila 16. Svaki rođendan moja majka se molila za mene, a poslednjih godina molila se ida nađem dobrog muža. Ali ja jednostavno nisam željela da razmišljam o oltaru i svadbi”.

Sa novcem koji je dobila kao poklon od 279 gostiju, koliko ih je prisustvovalo na svadbi, uspela je da pokrije troškove školarine na fakultetu.

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter

Neobično venčanje (VIDEO)

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...