Oglas

Photo: printscreen YouTube

Na jednoj benzinskoj pumpi u gradu Auburn u SAD-u , došlo je do svađe između dva tinejdžera i odraslog muškaraca sa radnikom pumpe, koji je od dečaka zahtevao da plate slatkiše koja su uzeli i pojeli.

U toku svađe radnik po imenu Zarif Kelada , iskoračio je iz dela u kome se nalazila blagajna,a onda odjednom počeo da se tetura, da bi ubrzo i pao na tlo.

Umesto da pomognu unesrećenom čoveku, ili barem nazovu hitnu pomoć, tinejdžeri su iskoristili priliku i ustremili se na praznu blagajnu. Odrasli muškarac je odlučio da ne učestvuje u pljački, ali nije ni pomogao čoveku koji se borio za život.On je jednostavno izašao , kao da je sve u najboljem redu.

Nakon što su ukrali cigarete i novac iz blagajne, jedan od dečaka je čak i iz Zarifove ruke istrgnuo novčanicu od 1 dolara , dok je on ležao na podu i borio se za vazduh. Dečaci su se još dva puta vraćali kako bi ukrali što je više moguće, dok napokon nije ušla mušterija koja je shvatila da odmah mora pozvati pomoć.

- Ta je osoba viknula onima napolju da pozovu hitnu pomoć, odjurio je natrag unutra i počeo oživljavati Zarifa. Ne znam ko su ti ljudi, ali pravi su anđeli - rekla je upravnica pumpe Angela Šarapova

I dok se Zarifa bori za život, policija je izdala saopštenje u kome kaže da su učesnici incidenta identifikovani, ali i traži pomoć od šire javnosti kako bi im pomogla u hvatanju ovih kriminalaca. Policija je isto tako rekla da su obavili razgovor sa muškarcem koji je prisustvovao događaju, ali da on nije povezan sa dečacima.

- Ne mogu to da shvatim. To nam slama srce. Ne možemo da verujemo da se to dogodilo… i ta se osoba sada bori za svoj život. Ima troje male dece, a žena mu je domaćica. Molimo se Bogu da će preživeti - didala je još Šarapova

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter

 

Dok se čovek borio za život, tinejdžeri ga pljačkali (VIDEO)

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...