Oglas

Photo: printscreen YouTube

Milan Milić (33), postao je jedna od najomiljenijih osoba među ženama koje su nezadovoljne veličinom svojih grudi.A kako i ne bi , kada uz pomoć njegovog pronalaska , za samo seda dana mogu dobiti veće, bujnije i živahnije grudi.

On je dizajnirao grudnjak za svoju devojku, Jelenu Šabić (26), koja je želela da poveća grudi, ali se plašila operacije. Ostao je u šoku kada su joj grudi za samo nekoliko dana porasle, jer je bio ubeđen da će se prvi rezultati videti tek posle dva ili tri meseca.

Grudnjak se nosi tri puta dnevno po pet minuta, sedam dana zaredom. Ne sme da se nosi sedam dana posle kao i za vreme menstruacije.Njegova upotreba takođe neće imati efekta 10 dana nakon leta avionom zbog promena u pritisku . Ako se želi koristiti po drugi put, mora se napravi pauza od najmanje dva meseca

Kako Milan tvrdi, grudnjak funkcioniše kao masažer koji povećava protok krvi koja hrani grudi. Osim što ih uvećava, on pomaže da se postigne i simetrija grudi, koje nakon njegove upotrebe izgledaju okruglo, podignuto i stisnuto.

Ideja o ovom neverovatnom pronalasku , pojavila se još 2012. godine a sada je prošla i rigoroznu kontrolu američkih agencija.Dizajn je patentiran, pronađeni su investitori i spreman je za masovnu proizvodnju. Cena će biti oko 199 dolara.

Grudnjak je do sada isprobalo 14 žena iz Amerike, Evrope i Kine.Grudi su im se u proseku povećale za 3,5 do četiri centimetra, što otprilike znači jedan broj veću korpu . Tako ako je žena kosila korpu B, nosiće C, a i imaće i čvršće grudi.

Milanovoj devojci , koja je prva isprobala grudnjak pre šest godina,grudi su u međuvremenu porasle od A do D korpe. Ona jeu tom periodu grudnjak nosila tri puta nedeljno.

Estetski hirurg dr Majkl Salchauer, poznat i kao dr Miami, testirao je grudnjak na glumici Sabrini Molinar iz “West Palm Beach-a” na Floridi i potvrdio je da je došlo do povećanja.Glumica je i sama potvrdila da su joj grudi postale veće za veličinu jedne korpe nakon što je grudnjak nosila kako je preporučeno.

Sada i veliki broj muškaraca,moli Milana da i njima ,,omogući nešto slično”.

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter(VIDEO) SRBIN IZMISLIO BRUSHALTER KOJI TRAJNO UVEĆAVA GRUDI ZA 7 DANA! Poznata glumica isprobala i potvrdila to!


(VIDEO) SRBIN IZMISLIO BRUSHALTER KOJI TRAJNO UVEĆAVA GRUDI ZA 7 DANA! Poznata glumica isprobala i potvrdila to!


Nakon njegove upotrebe grudi izgledaju veće, bujnije i živahnije

loading...

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...