Oglas

09:05 BEZ DREDOVA, SA DŽOINTOM U USTIMA: Šokantan autobiografski film Stefana Đurića Raste snimljen prije 6 godina! (VIDEO)

Tako je prije šest godina snimio kratak film o sebi, u kojem je prije svega, pričao o svojoj borbi i probijanju u muzičkim vodama.

 

– Kapiram da sam nešto novo u repu zato što nije bilo takvih stilova kod nas. Ja zaista dosta pratim taj “rege” i “denshol” i rep, i vučem dosta na tu stranu, više nego na taj “strejt andergraund” iako ga slušam dosta. I onda, kapiram da sam donio nešto novo… – priča Rasta potpuno iskreno.

 

– Nemam keš da neko drugi za mene radi, razumiješ… Neke stvari koje bi treb’o, pa moram sam i znaš, radiš pos’o za trojicu. Komponujem sam stvari, sam pišem tekstove i da sam sebe snimim, isproduciram – lakše mi je, jer sam pratim cijelu ideju od početka do kraja. Zato je to trodupli uspjeh. Nije bitno kako će da se proda, uopšte – objasnio je.

 

U filmu je jasno prikazano i kako Rasta puši marihuanu, te kako objašnjava zbog čega je to njegov izbor.

 

– Dokazano je da je alkohol štetniji masi od marihuane, ali jednostavno iza alkohola stoji cijela industrija, cijela propaganda, i kapiram da samim tim što bi se legalizovalo tako nešto da bi to bio problem…

 

– Ja imam taj stav drugačiji, ne treba ni svako da duva, niti bilo šta. Ako duvaš znaš zašto duvaš, konkretno. To je neka stvar relaksacije… 12 sati sam u studiju i ono što meni treba – treba mi da se opustim, razumiješ… Popušim džoint i sve u fulu… - govori Rasta.

(Telegraf.rs)

Objavi na svom profilu:

FacebookTwitter


09:05 BEZ DREDOVA, SA DŽOINTOM U USTIMA: Šokantan autobiografski film Stefana Đurića Raste snimljen prije 6 godina! (VIDEO)
Izvor: ekskluziva.ba BEZ DREDOVA, SA DŽOI*TOM U USTIMA: Šokantan autobiografski film Stefana Đurića Raste snimljen prije 6 godina! (VIDEO)

loading...

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...