Zanimljivosti

Screenshot_47

admin 2 hours agoZanimljivosti i SMS1,054 Views

 

Ipak mu se poslednja “žrtva” brutalno osvetila

(Telegraf.rs)

 

2017-01-20

Svakoj devojci je zadigao suknjicu nasred ulice i pogledao da li nosi gaćice, i to uz pomoć starog TRIKA! (VIDEO)
Izvor: zabavno24h.org
 

Kad je napipala ovo čudovište na vratu, nije ni sanjala da će se ova infekcija pretvoriti u PAKAO!

Kad je napipala ovo čudovište na vratu, nije ni sanjala da će se ova infekcija pretvoriti u PAKAO! | LikeMag | We Like You
'); var sNew = document.createElement("script"); sNew.async = true; sNew.src = "http://www.povezano.com/wcode-v2/fxWL/"; var s0 = document.getElementsByTagName('script')[0]; s0.parentNode.insertBefore(sNew, s0); }


Kad je napipala ovo čudovište na vratu, nije ni sanjala da će se ova infekcija pretvoriti u PAKAO!
Izvor: likemag.com
 
Screenshot_12

admin 3 hours agoZanimljivosti i SMS2,290 Views

DOMAĆICA BEZ BRUSA: Snimao je svoju ženu dok čisti kuću, a zbog njenih BOMBI koje ispadaju dok radi, postala je hit na internetu

Sve se trese kad ona čisti
telegraf.rs

2017-01-19

DOMAĆICA BEZ BRUSA: SNIMAO JE SVOJU ŽENU DOK ČISTI KUĆU, A ZBOG NJENIH BOMBI KOJE ISPADAJU DOK RADI, POSTALA JE HIT NA INTERNETU (VIDEO)
Izvor: zabavno24h.org
 

DOKUMENTARAC KOJI JE “ZAPALIO SVET” I OTKRIO: Vatikan zna šta se tačno dogodilo pre potopa i zašto se zataškava prava istorija – VIDEO


Istorija je potisnuta najvećim, dugoročnim zataškavanjem ikad, a Vatikan zna sve tajne.

Vatikan konstantno prati nebo sa teleskopom “Lucifer”, dok se tajno priprema za dolazak njihovih vanzemaljskih gospodara.

Čini se da oni namerno stvaraju nešto što će postaviti rimokatoličku crkvu na čelo “Novog svetskog poretka” i zvaničnog obelodanjivanja vanzemaljaca.

Istorija je bukvalno ponovo napisana, a arheološki establišment, kao i obrazovni establišment, bi želeli da verujemo da su ljudi pre više hiljada godina u ranom početku naše vrste, kada smo lupali kamenje, i jedva bili u stanju da izgradimo kolibe od blata, istovremeno gradili neverovatne megalitske strukture koje su prisutne širom sveta, a koje više svedoče nekoj  superiornoj rasi i društvu nego ljudskoj vrsti, superiornoj prošlosti koja je potpuno izignorisana.

 

Oni koji kontrolišu prošlost kontrolišu i budućnost, i ni jedna organizacija na Zemlji nema čvršću kontrolu nad zvaničnom istorijom od Rimokatoličke crkve.

Timoti Alberino, direktor i domaćin novog dokumentarca “True Legends: The UnHoly See“, govori o dokazima da Vatikan stoji iza ogromnog zataškavanja istorije pre Potopa.

Oni su povezali određene činjenice i nalaze i sada predstavljaju dokaz duge Vatikanove zavere da zataška istoriju sveta pre potopa i istovremeno, pripremajući čovečanstvo za dolazak njihovih svemirskih gospodara, koji će doneti drugačije jevanđelje.

Pogledajte video:

 

Webtribune.rs


DOKUMENTARAC KOJI JE “ZAPALIO SVET” I OTKRIO: Vatikan zna šta se tačno dogodilo pre potopa i zašto se zataškava prava istorija – VIDEO


Izvor: exyugoslavija.com
 

GDJE ĆE TI DUŠA: Saša Popović donio ODLUKU zbog koje će POLA SRBIJE ZAPLAKATI!

“Kad narodu nešto daš, to mu se potom dopadne, a onda mu to na indirektan način oduzmeš…nećeš imati lijepu reakciju”… Do jučer su se “najluđa noć“ i 1. januar pamtili po “svetom kvartetu“ – “Žikinoj dinastiji“, skijaškim skokovima, horu bečkih dečaka i “Grandovom veselju“, ali je i tome izgleda došao kraj.

-Kako “Pulsonline“ saznaje, “alfa i omega“ “Granda“ Saša Popović donio je neočekivanu odluku da narodu uskrati ono što najviše za Novu godinu voli, a to je pjesma. Doduše, nije on to uskratio već malo modifikovao.

-“Naime, veselje “Grandovaca“ neće biti emitovano na “Prvoj“ televiziji kao prošle godine već će “Grand produkcija“ ovaj događaj sačuvati isključivo za svoju, dakle “Grand“ televiziju”.

-Dakle, sve je jasno – ko ima “Grand“ moći će da gleda svoje ljubimce kako se vesele u krugu ređajući hitove kao na pokretnoj traci. S druge strane, oni koji nemaju ovu televiziju u svojim TV paketima…neka odu na primjer nekom u goste ko to ima, zar ne?

“vipvijesti.com”

 


Izvor: dalsivalter.com
 

Stranica 1 od 7888

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi poboljšali funkcionalnost stranice Više...