Zanimljivosti

Ova se*si bomba izludila žiri u Zvezdama Granda (VIDEO)

Tea Tairović dolazi iz Novog Sada i ima 19 godina. Latino američkim plesom i džez baletom bavi se 13 godina.

Kaže da joj ništa ne pričinjava tako veliko zadovoljstvo kao kad pije kafu sa drugaricama. Ovu mladu djevojku krasi optimizam i up*rnost. Trudi se da postigne sve što zamisli i do sad to vrlo uspešno radi.

Tea je jednostavno zaludjela žiri kad se digla zavjesa i kad su vidjeli njen seksi ples na sceni….

Pogledajte video:

Embed Video
×

Izvor: magazin.ba
 

BEZ IMALO STIDA Ovo su 10 najbolesnijih porodičnih fotografija ikada snimljenih

Ono što je jednom čovjeku skandalozno, drugom može biti duhovito.

Posebno to vrijedi kod objavljivanja slika na društvenim mrežama koje postaju dostupne široj javnosti.

Neki porodični portreti mogu biti neshvaćeni, ali šta reći za fotografiju brata i sestre koje se ljube u usta ili dječaka koji mamu “pipaju” za grudi.

Sasvim sigurno je riječ o bizarnosti, neprikladnosti i neukusu, ali svakome ostaje na izbor kako se želi prezentirati.

U sljedećem snimku pogledaje najčudnije porodične fotografije:
orginalno.org


BEZ IMALO STIDA Ovo su 10 najbolesnijih porodičnih fotografija ikada snimljenih
Izvor: zabavno24h.org
 

BEOGRAĐANIN PROVALIO: ‘Pogledajte kako nas pljačkaju na računima za struju!’ Vidite u čemu je fora?

Pogledajte kako kriminalci iz EPS-a pljačkaju gradjane!!!Na računu se vidi utrošak struje od 336 kWh, NIŽA TARIFA, kao i utrošak 0 (nula) kWh VIŠA TARIFA!!!

Obračun je morao da bude 336 kWh * 1,46 = 490,56

Kako i zašto je NEKO u EPS-u utrošenu struju obračunao 66,67% po ceni više tarife, SAMO 33,33% po ceni niže tarife, zbog čega sam u računu ukupan trošak struje dobio u iznosu od 1471,68 din.

Ukupno više mi je naplaćeno – UKRADENO – 981,12 din. samo u jednom mesecu.

Da neko ne pomisli da je pogrešno očitano stanje na strujomeru, obzirom da sam prethodni mesec reklamirao, dobio sam potvrdu da je stanje potpuno ispravno upisano, da u očitanoj stanju nema utrošenih kilovata u višoj tarifi!!!KO DAJE PRAVO EPS-u da deli potrošene kilovate kako im je volja?

KO ZNA KOLIKO JE GRADJANA SVAKOG MESECA na ovaj način pokradeno?

Očigledno je da ovim neko mora ozbiljno da se pozabavi!

Izvor: Likemag.com


' .
. '

Izvor: zabavno24h.org

 

Naučnici uspeli da stvore čoveka- svinju! Već započeli sa gajenjem ljudskih organa u svinjama..! – VIDEO


Hibridni embrion čoveka-svinje je ubrizgan u metericu krmače, kako naučnici pomeraju etničke granice nauke u nadi da mogu stvoriti spasonosne donatorske organe.

Naučnici sa Salk instituta – biološke istraživačke organizacije u Kaliforniji– su uzeli ćelije iz svinja i ljudi da bi stvorili embrion koji je zatim ubrizgan u ženku svinje.
Kao deo početnih eksperimenata, nekoliko različitih vrsta ljudskih ćelija su ubrizgane u embrion svinje da se utvrdi koje će se ćelije najbolje uklopiti sa tim embrionom.
Ljudske ćelije koje su se najbolje slagale sa svinjskim su bile infantilne, koje imaju potencijal da se razviju u sve vrste ćelija odraslih– poznate kao pluripotentne ćelije.

Ćelije koje su preživele, su na kraju formirale ebrion čoveka-svinje, koji je potom ubrizgan u ženku svinje i omogućeno je da se razvija oko mesec dana.
Vodeći autor istraživanja, Ispisua Belmonte, je rekao “ Taj period je dovoljan da shvatimo kako se ponašaju pomešane ljudske i svinjske ćelije, bez razvijanja odrasle himera životinje“
Međutim, čak i najjače preživele ćelije su bile relativno slabe, ali u ovom trenutku je to više proces pokušaja i grešaka, istakli su naučnici.
Dr Belmonte: “U ovom trenutku, želeli smo da znamo da li ljudske ćelije mogu da uopšte dopinesu takvom eksperimentu.“

“Sada kada znamo da je odgovor da, naš sledeći izazov je da poboljšamo efikasnost i usmerimo ljudske ćelije u formiranje određenih organa kod svinja.“
Da bi to uradili, istraživači će se okrenuti genetskoj modifikaciji da izmene genome svinja, tako da se mogu uklopiti ljudske ćelije.

Tim je sada na pragu stvaranja genetske himere – organizma sastavljenog od ćelija iz DNK više vrsta – što znači, pola čovek, pola svinja.
Nadaju se da će naučnici konačno moći da razviju organe u svinjama koji će biti pogodni za ljudsku upotrebu preko transplatacije.
Sa globalnom nestašicom donatora organa, naučnici su identifikovali svinje kao idealnog kandidata za pomoć, jer su njihovi organi, posebno srce i bubrezi, veoma slični ljudskim.
Zbog toga se naučnici nadaju da će razviti organe koji su delom ljudski, delom svinjski koji će zatim biti preneti na pacijenta.
Dr Belmonte: “Krajnji cilj je da se razvije funkcionalno tkivo ili organi, koji su pogodni za transplantaciju, ali smo mi daleko od toga.“
Međutim, on je dodao: “Ovo je važan prvi korak.“
Izvor: exyugoslavija.com
 

Tinejdžerka koja tvrdi da je trudna i da nosi u stomaku Isusa, dobila je priliku da gostuje u popularnoj emisiji “Dr Phil Show”

Devetnaestogosišnja Haley bila je presrećna što će uživo u emisiji imati ultrazvuk i svima dokazati da je trudna, ali iako je tvrdila da osjća udarce, rezultati nisu pokazali očekivano.

Djevojka tvrdi kako je u devetom mjesecu trudnoće i da nosi Isusa: Kada su uradili ultrazvuk, skamenila se (VIDEO)

Doktor Travis Stork joj je objašnjavajući rezultate ultrazvuka i rekao kako je to što osjeća da je udara ustvari vazduh koji se zadržao u njenim crijevima i pomjera se stvarajući joj osjećaj da je nešto udara.

– Ja sam trudna. Neću da negiram svoju bebu. Stalno osjećam kako me udara – inatila se tinejdžerka.

Djevojka tvrdi kako je u devetom mjesecu trudnoće i da nosi Isusa: Kada su uradili ultrazvuk, skamenila se (VIDEO)

Heyina majka Kristi i tvrdi da je ona zapravo kompulsivni lažov, a kao dokaze za to iznosi da je prvo rekla da je Eminem otac njenog djeteta, kao i da je ranije rekla da je donirala bubreg svom starijem bratu.

 Djevojka tvrdi kako je u devetom mjesecu trudnoće i da nosi Isusa: Kada su uradili ultrazvuk, skamenila se (VIDEO)

Ne obazirući se na rezultate testa za trudnoću, kao i na ultrazvuk, Haley nastavlja da tvrdi da je trudna i da će uskoro roditi Isusa .

– Kada ga budem rodila niko to neće moći da porekne i to zato što je on moj spasilac – rekla je Haley

U toku emisije Haley je priznala kako joj je dijagnostikovana paranoidna šizofrenija, dok je njena sestra Adrijana, pokušavajući da pronađe objašnjenje za ove sulude tvrdnje rekla kako je, dok su bile djeca, Haley bila žrtva seksualnog zlostavljanja, prenosi mirror.co.uk.

Odlomak iz ove emisije pogledajte na videu.

novi.ba


Djevojka tvrdi kako je u devetom mjesecu trudnoće i da nosi Isusa: Kada su uradili ultrazvuk, skamenila se (VIDEO)

Izvor: najvijesti.info
 

Stranica 1 od 8532

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
loading...

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...