Zanimljivosti

 

Photo: printscreen YouTube

54-godišnje Wa Tibe

Zabranjeno kopiranje bez ovog linka: https://www.novizivot.net/2018/06/17/zenu-progutao-ogroman-piton-dok-je-radila-u-polju/

54-godišnje Wa Tibe

Zabranjeno kopiranje bez ovog linka: https://www.novizivot.net/2018/06/17/zenu-progutao-ogroman-piton-dok-je-radila-u-polju/

54-godišnja žena iz Indonezije, majka dvoje djece, je ovaj smrtonosni susret sa zmijom, koja ju je živu progutala, doživjela u polju u kojem je radila

Zabranjeno kopiranje bez ovog linka: https://www.novizivot.net/2018/06/17/zenu-progutao-ogroman-piton-dok-je-radila-u-polju/

 U četvrtak uveče , dok je radila u bašti u blizini svog sela na ostrvu Muna u jugoistočnoj provinciji Sulawesi, 54-godišnja Wa Tiba, je nestala.

Kada je u petak  njena porodica pošla u potragu, na mestu gde je Wa radila pronđene su samo njene stvari, uključujući sandale i baterijsku lampu.Nedugo zatim, na 30 metara dalje , pronašli su pitona dugog sedam metara sa naduvanim stomakom.

Posumnjali su da je žena završila kao obrok zmije , pa su je ubili i rasporili.I zaista , u njoj su pronašli netaknutnuto telo žene u odeći.

Gigantski piton često napada male životinje, međutim  veoma retko se dešava  da proguta  ljude.

 

Vjerovatno da mnog od vas imaju sličan problem.Naime, vaš   trpezarijski sto nije dovoljno veliki za veći broj gostijua .

Scott Rumschlag je došao na genijalnu ideju i dizajnirao sto ,koji u nekoliko sekundi može da reši taj problem.

Na prvi pogled njegov sto izgleda potpuno obično  a pogledajte šta se dogodi kada ga zarotira…

Pogledajte:

 

Bahati muškarac gurnuo je pjevačici na bini ruku u međunožje. Pogledajte njenu reakciju… (VIDEO)

Photo: printscreen YouTube

Tokom nastupa u jednom noćnom klubu u Indoneziji , 32-godišnja pop zvijezda Gebby Vesta  doživela je veoma neprijatno iznenađenje.

Naime, kada je čučnula na bini,  jedan očito pijani i bahati gost nagnuo se prema njoj i gurnuo joj ruku između nogu.

Iznervirana pevačica je svojim cipelama sa visokim potepticama odmah mlatnula čoveka u glavu i hladnokrvno nastavila nastup.

Povodom ovog incidenta, Gebby  je pozvala  sve vlasnike klubova da bolje zaštite svoje izvođače tokom nastupa, kao i  da gledaocima uopšte ne dopuste da budu toliko blizu pevača.

Pogledajte ovaj incident:Bahati muškarac gurnuo je pjevačici na bini ruku u međunožje. Pogledajte njenu reakciju… (VIDEO)

 
 

Photo: printscreen Epovid

Sa lepim vremenom stigle su nam i muve,Osim što su veoma dosadne, one se skupljaju na hrani, a mogu i da prenesu mnoge bolesti.

Uz pomoc jednostabnog trika , možete se rešiti ovih napasti..

Za njega vam je potrebno :

– obična kesa
– sok od limuna
– nekoliko novčića
– voda
– so

Sve pomješajte, stavite u  kesu i okačite iznad vrata .

Budući da muve imaju slabe vizualne receptore, ova kesa  će poremetiti njihov vid , pa će izbegavati vašu kuću.

Pogledajte:

 

';

 

Photo: printscreen YouTube

,,Ginisova knjiga rekorda" je jedna od najpopularnijih knjiga na svetu,koja nam  otkriva nove informacije o dostignućima ljudi, životinja, jedinstvenim prirodnim fenomenima i sličnom.

Kevin Piters, Grant Pauel i Vernon Vilijams iz kompanije koja se bavi specijalnim efektima "Paradigma šift", organizovali su pre nekoliko dana  u Južnoafričkoj Republici obaranje jednog bizaranog rekorda ,koji  se sastojao u tome da 32 osobe izvršile masovno samospaljivanje!...

 32  vatrena kaskadera obučena u protivpožarna odela i namazana speciljalnim gelom "prošetala"  su po uređenom igralištu .Ceo događaj nadgledali  su  vatogasci i specijalno obučeni ljudi, koji su bili spremni da reaguju u svakom momentu.

Prethodni rekord postavljen je u Klivlendu, Ohajo, 19. oktobra 2013.godin, kada se 21 kaskader samozapalio.

Pogledajte

 

Stranica 1 od 10359

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » > Kraj >>
loading...

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...